Joulusiivous ilman kemikaaleja?

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja jännitämme onko maa valkoinen! Koko vuoden olemme saaneet lukea mediasta ilmastonmuutoksesta. Sisäilmaongelmista kirjoitetaan päivittäin ja jopa hallitus on ottanut sisäilman asioiden hoitamisen agendalleen. Se on hienoa!

Meillä on asiat hyvin, vaikka pohjoisimman Lapin tuoreinkaan lumi ei ole enää kemikaalitonta, Kallavedessä on mikromuovia ja saastuminen on Suomessakin arkipäivää. Onko ympäristön saastuminen vain Talvivaaraa, vai voinko minäkin tehdä jotain?
Voit valita siivoukseen kemikaalittoman, myrkyttömän ja jäämättömän Aktiiviveden.
Aktiivivesilaitteella lisäät kylmään vesijohtoveteen reaktiivista happea ja tuotat puhdistavaa, ympäristöystävällistä Aktiivivettä. 

Sinä teet valintoja, teethän?

Sinä teet valintoja, teethän?

Yhä useampi meistä ja varsinkin nuoremmista ihmisistä on huomannut voivansa vaikuttaa ympäristöönsä, kuten bloggaajat ja vloggaajat seuraajineen. Myös sinä vaikutat joka päivä päätöksilläsi.

Päätä: Joulu ilman kemikaaleja!

60- tai 70- luvullakin elettiin hyvin ja kodeissa oli puhdasta. Noista ajoista siivousvälineet ovat kehittyneet tehokkaammiksi. Nyt myös Aktiivivesi on käytössä yhä useammalla paikkakunnalla. Vaikka kohteemme useimmiten ovat lasten tai aikuisten työpaikkoja, on kodin Joulusiivous mahdollista saada kemikaalittomasti myös ostopalveluna.
Kotisiivouksia tekeviä yrityksiä on niin Pohjois-Karjalassa, Pirkanmaalla, Uudellamaalla kuin Lounais-Hämeessä ja Varsinais-Suomessa – tilaa kemikaaliton siivous kotiisi:

Puhdas Ilo Joensuussa, Lempesti Pirkanmaalla, Clenix Tuusulassa, Miaclean  ja Luomusiivous

Oman kodin siivoukseen voi Aktiivivettä hakea pientä korvausta vastaan mm hyvinvointikeskus Auringonsalosta, Turuntie 22 Salossa. Katso Auringonsalon nettisivut ja heidän aukioloaikansa:  
 

Aktiivivesi on helppo, turvallinen, ihmis- ja ympäristöystävällinen käyttövalmis puhdistusvesi, joka korvaa siivouksen kemialliset yleispuhdistusaineet.

Aktiivivedessä ei ole lainkaan kemikaaleja ja sillä puhdistetaan kymmeniä kouluja, päiväkoteja ja toimistorakennuksia päivittäin. Kun siivous tehdään Aktiivivedellä eli ilman kemikaaleja, sisäilmaan ei vapaudu kemikaalien haitallisia höyryjä. Aktiivivettä voi käyttää kaikilla pinnoilla ilman pyyhintäjälkiä ja jäämiä.

Minkälaista on kemikaaliton, jäämätön puhtaus?

Puhtaus on kirkasta. Se on raikasta. Oikeassa puhtaudessa on hyvä tunnelma. Joulun henki on puhtautta ja raikkautta! Joulusiivous Aktiivivedellä on helppoa, turvallista ja nopeaa. Sinun ei tarvitse miettiä annostelua tai jäämiä. Kun työ on tehty, pinnat ovat puhtaita, eikä jälkeen jää pinnoille kemikaalikalvoja, harmaita jäämiä lattioihin tai hajusteita leijumaan ilmaan. Oletko koskaan ajatellut, että jäämät ovat "täyttä puhdistusainetta" ja erityisesti lapsille ja lemmikeille haitallista.