Arjen stressi ja ratkaisu

Painavatko arjen huolet?

StockSnap_HF0VBXDBJG.jpg

Rentoa kuin stressittömällä koiralla


Useat stressitekijät johtuvat siitä, että niin moni on kipeänä ja sijaisruletti pyörii. Sijaiset taas eivät tiedä mitä tehdä, missä ja miten?  On siinä stressiä kerrakseen.

Meillä on erinomainen ratkaisu tähän, usko pois! Kun siivous jättää perinteiset kemikaalit ja vaihtaa Tersano Inc.:n kehittämään SAO™-Aktiiviveteen, helpottuu moni asia ja kokemattomampikin sijainen tekee parempaa tulosta.

Ensinnäkin Aktiivivesi on turvallista, jolloin vähenee työhön liittyvät riskit ja päästöt sisäilmaan. Teet siis samalla ympäristöteon. Toiseksi siivoustyössä ei tarvita muuta kuin käyttövalmista Aktiivivettä. Se taas helppouden ohella tehostaa ja nopeuttaa työskentelyä. Ja kun kolmanneksi Aktiivivesi raikastaa ilmaa, on kaikkien mukavampi olla.

Laite on asennettuna siivouskeskuksessa ja käyttö on yksinkertaista, nappia painamalla käyttövalmista puhdistusvettä kaikkiin siivouksen menetelmiin. Esimiehen stressiä poistaa mm, että käyttöturvallisuustiedotetta ei tarvita. Onhan se olemassa ja suurin varoitus on, että kuivataan, mikäli pinnalle pääsee liikaa Aktiivivettä. Samoin, jos sitä joutuu kasvoille tai silmiin, kuivataan. Stressiä poistaa myös, että Aktiivivesi-kohteissa sairastetaan vähemmän. 

Viimeisenä kerron, mikä eniten helpottaa esimiehen murheita: Asiakkaamme kertoi, kuinka heidän tiimissään ei ole ollut yhtään sairauspoissaoloa Aktiiviveden käyttöönotosta alkaen vuonna 2015. Muissa tiimeissä niitä poissaoloja on sitäkin enemmän. Oikea puhtaus ehkäisee enemmän sairauksia kuin lääkärit parantavat! 

Tyytyväisyydellä olemme seuranneet, kuinka puhdistusaineiden myrkyllisyydestä ja terveysvaikutuksista on vihdoin julkaistu tutkimuksia. Miksi kantaa niiden tuomaa stressiä? Tämä artikkeli on julkaistu Ruotsissa.