Lapset, lemmikit ja luonnollinen puhtaus

Oletko ajatellut, että pienet lapset ja lemmikit hengittävät eri ilmaa, kuin me aikuiset? Voiko se olla totta ja miten niin? Harvoin me aikuiset makaamme tai konttaamme lattialla, olemme siis sohvalla maatessammekin korkeammalla kuin lattialla ryömivä taapero. Hiukkaset ja monet kaasumaiset yhdisteet ovat suuremmalla pitoisuudella lattianrajassa.

Töissä usein istumme tai käytämme yhä yleistyviä seisontapöytiä, jolloin hengitysilmamme on hieman puhtaampaa kuin lattiapinnassa. Hengitysilmaa saastuttaa monet eri tekijät, mutta kansainvälisessä kirjoittelussa sisäilmaongelmista kirjoitetaan enemmän muista lähteistä kuin jostain syystä maassamme on keskitytty syyttämään hometta.

Tuore tutkimus kertookin, että puhdistusaineiden osuutta ilmansaasteissa ja VOC-päästöissä on vähätelty, vaikka ne voivat olla jopa yhtä merkittäviä kuin liikenteen päästöt.

Tiesitkö, että lemmikkisi hajuaisti voi olla jopa 100000 kertaa herkempi kuin ihmisen hajuaisti?
Meille onkin kerrottu, kuinka tietyn lattianpesuaineen käytön jälkeen kissa tai koira on kärsinyt epilepsian kaltaisista oireista, kunnes pahimmat käryt ovat haihtuneet. Myös pienet lapset ovat herkkiä, sillä he kasvavat nopeasti, jolloin pienikin altistus vaikuttaa aina vähintään 10 kertaisesti aikuiseen verrattuna, keuhkojen kautta hengitettynä vielä enemmän. Kuka vielä ihmettelee, miksi olemme niin monelle asialle allergisia? Altistumme liian monelle kemikaalille.

Onneksi meillä on turvallinen vaihtoehto, Tersano SAO™-Aktiivivesi.

Aktiivivesi on vettä, mutta usein Aktiivivedellä siivoavat puhuvat jopa taikavedestä. Taialta voi kuulostaa, koska vedessä ei ole väriä, vaahtoa tai hajustetta. Puhdistusaineissakin ne on sinne laitettu ostajaa varten.

Puhdistavuutta Aktiivivedessä kuitenkin on ihan tutkitusti ja tekniikan kehittämisessä on tehty useiden vuosien kemiantutkimusta, että paras ratkaisu on voitu kehittää.  Aktiiviveden puhdistavuus perustuu ensinnäkin siihen, että vesi on puhdasvettä, eli sitä on sanottu jopa nälkäiseksi, koska puhdasveteen pystyy liukenemaan likaa. Toiseksi veteen on lisätty aktiivisesti reagoivaa happea, joka pilkkoo likaa ja vähentää lian sitkeyttä. Molemmat tarvitaan ja yhteisvaikutuksena syntyy hapettava puhdistusvesi, josta ei jää jäämiä, ei vapaudu kaasuja, pinnat puhdistuvat kirkkaan puhtaiksi ja sisäilman ja ympäristön kuormitus vähenee.  Ehkä maailman turvallisin ja silti todistetusti tehokas "puhdistusaine".

Lapset ja lemmikit kiittää, kun kotona ja työpaikalla, kennelissä, päiväkodissa, koulussa tai kaupassa on oikeasti puhdasta, ilman jäämiä.

Nyt myös koteihin!
Tähän asti Aktiivivesi on ollut saatavissa ammattilaisille, mutta tänä keväänä tulee iClean mini™, joka sopii myös koteihin, pieniin kohteisiin, omaan käyttöön, poistamaan hajuja ja helpottamaan puhdistamista ja siivousta herkistyneiden tai muuten herkkien ihmisten ja eläinten läheisyydessä.
iClean mini™ on sanitoiva. Se siis vie hajuja, ei vain peitä niitä ja parantaa hygieniaa. 

Ennakkotilaajille tarjous! Tilaa heti!