Aktiivivesi etsii edustajia ja jälleenmyyjiä

Yrityksemme on innovatiivisen siivoustekniikan maahantuoja Suomessa. Aktiivivesi korvaa useimmat ihmiselle haitalliset puhdistuskemikaalit luonnollisella puhdistusaineella, hapettavalla vedellä. Aktiivivesi mullistaa siivouksen, sillä erinomaiseen lopputulokseen päästään käyttämällä vain vettä, happea ja sähköä. Se on tutkitusti tehokas ja turvallinen vaihtoehto, eikä se jätä jälkeensä muuta kuin puhtauden. Aktiivivesi on mahdollisuus tehdä konkreettisia ympäristötekoja ja parantaa sisäilmaa verrattuna aikaisempiin siivousmenetelmiin.

Aktiiviveden tarina alkoi Kanadasta 2011 ja Aktiivivedellä siivottavia kohteita on nyt maailmassa kaikilla mantereilla päiväkodeista sairaaloihin n. 15 000. Maailman johtavat yliopistot ja puhtauspalveluliikkeet ovat jo siirtyneet aktiiviveden käyttöön. Suomessa olemme perheyhtiönä myyneet Tersano Inc:n edustajana Aktiivivesi-tekniikkaa vuodesta 2013 ja kohteita on nyt n.150 muun muassa elintarviketeollisuudessa, kouluissa ja yliopistoissa. Vahva kasvu on alkanut kaikkialla maailmassa, myös Suomessa.

Haemme nyt itsenäisiä jälleenmyyjiä ja edustajia. Arvostamme yrittäjyyttä ja paloa tehdä konkreettista työtä ihmisen ja ympäristön hyväksi. Olet etsimämme henkilö, kun haluat auttaa asiakkaitasi tekemään valintoja myrkyllisen ja myrkyttömän puhtauden välillä. Eduksi on, jos tunnet kiinteistönhoitoa, laitoshuoltoa, rakentamista tai sisäilmaongelmia ja niiden ratkaisemista. Voit toimia myös osa-aikaisesti ja palkkasi saat komissiona sopimuksen mukaan. Parhaan katteen saat jälleenmyyjänä.Arvostamme sekä alan ammattilaisia että uusia tekijöitä.

Tarjoamme sinulle perusteellisen perehdytyksen, monipuoliset kansainväliset referenssit ja käyttökokemukset. Olemme aina tukenasi myynnissä, sen edistämisessä ja asiakkaiden ongelmien ratkaisemisessa. Jaamme kanssasi tiedon, jota meille on viiden vuoden aikana kertynyt kemikaalittomasta puhtaudesta. Haasteemme on, että Aktiivivesi-tekniikka kuulostaa liiankin hyvältä ollakseen totta.

Nykyiset edustajamme toimivat Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla ja Pirkanmaalla. Heidän yhteystietonsa löydät kotisivuiltamme.

Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen ja keskustellaan.  

Tästä Linkedin ilmoitukseen

 

Aktiivivesi Suomi

Pia ja Timo Kantola
Matildankaari 5
25660 Salo-Mathildedal
Puh 010 219 6699
www.aktiivivesi.fi
myynti@aktiivivesi.fi