Aktiivivesi on vastuullinen valinta

Aktiiviveden tyytyväisiä käyttäjiä ovat jo useat koulut, päiväkodit, palvelukodit, suurkeittiöt, virastot, varastot, urheilutalot, logistiikkakeskukset ja tehtaat niin Suomessa kuin maailmallakin.

Tersano SAO™ -laitteisto tekee kylmästä vesijohtovedestä tehokkaasti puhdistavaa ja turvallista Aktiivivettä. Aktiivivesi ei vahingoita ihmisiä eikä kuormita ympäristöä. 

Milloin teilläkin siirrytään aidosti puhtaaseen puhtauteen?

 
 

Tätä on odotettu!


Pienet työpaikat ja kodit.
Ratkaisu on kohta Suomessa turvalliseen, tehokkaaseen ja vastuulliseen jäämättömään puhdistamiseen.

 
 
Matildanjärvi talvi

Ekologinen

Aktiivivesi valmistetaan juuri ennen käyttöä paikan päällä, joten sen käytössä ei tarvita pakkaamista, varastointia eikä kuljetusta. Käytetty likainen vesi voidaan kaataa viemäriin ympäristöä kuormittamatta, sillä käytössä ei ole haitallisia kemikaaleja. Aktiivivesi on ainoastaan puhdasvettä ja reagoivia happiradikaaleja.

StockSnap_99XNQ9NFW8.jpg

Turvallinen

Aktiivivedestä ei synny haitallisia höyryjä, eikä se altista  siivoushenkilökuntaa terveydelle vaarallisille kemikaaleille. Pinnoille ei jää jäämiä, joten se on turvallinen myös tilojen käyttäjille. Aktiiviveden käyttö puhdistuksessa parantaa tutkitusti sisäilman laatua.

Ikkunanpesu.jpg

Tehokas

Aktiivivesi sopii kaikkien pintojen ja materiaalien puhdistukseen sekä kaikkiin menetelmiin ja koneisiin. Se puhdistaa tehokkaasti orgaanisen lian ja tehoaa jopa 99 prosenttia mikrobeista. Aktiivivesi myös  desinfioi matala-asteisesti nopean hapetuskykynsä ansiosta. Se on kansainvälisesti tutkitusti luokitettu "sanitizer", eikä korvaa terveydenhuollon desinfiointiaineita.  Jäämättömyytensä ansiosta mitään mikrobia ei suosita tai vaikuteta tilojen biomiin.