iClean Mini julkistustilaisuus

Uutuustuote iClean Mini julkaistaan aamiaistilaisuudessa medialle. iClean Mini on suihkepullo, joka muuntaa vesijohtoveden hapettavaksi puhdistusvedeksi korvaten useimmat siivouksen kemialliset puhdistusaineet. 

iClean Minin hapettava puhdistusvesi on turvallista ihmisille ja eläimille, se ei ärsytä ihoa, silmiä tai hengitysteitä. Puhdistusvedellä voi puhdistaa kaikki kodin pinnat: lasten lelut, pöytäpinnat, lattiat, ikkunat, peilit, rosteripinnat, wc:n ja kylpyhuoneen ja poistaa tahrat tekstiileistä. Puhdistusvesi soveltuu myös hedelmien ja vihannesten pesuun.

Hapettava vesi on tehokas tuote, joka puhdistaa ja desinfioi ilman kemikaaleja, jäämiä tai höyryjä. Siivouksen uutuustekniikka vähentää merkittävästi sisäilman ja ympäristön kemikaalikuormitusta ja muovijätettä.

  cashback-banner730x400.png

  Aika ja paikka:

  Tiistai 5.6.2018 klo 9 alkaen
  Ravintola Silvoplee, Toinen Linja 7, 00530 Helsinki

  Ohjelma:

  klo 9:00 Aamiainen
  klo 9:15 Tervetuloa

  • Toimitusjohtaja Timo Kantola Aktiivivesi Suomi
  • Timo Kantola, puheenvuoro: Miksi kemikalittomuus, puhdas sisäilma ja muovittomuus ovat tänä päivänä erityisen tärkeitä?
  • iClean Mini- suihkepullon esittely

  klo 9:30 Paikallaolijat pääsevät testaamaan kemikalittoman iClean Minin toimivuutta. Yhteistyömahdollisuudet ja tuotelainat.

  klo 10:00 tilaisuus päättyy

  Jotta osaamme varautua oikeaan määrään ruokaa, pyydämme ilmoittautumiset tilaisuuteen ma 4.6.2017 mennessä tai mahdollisimman pian: info@aktiivivesi.fi

  Ilmoittaudu:

  Aktiivivesi Suomi on suomalainen perheyritys, jonka tehtävänä on vähentää suomalaisten  altistumista siivouksen kemikaaleille ja parantaa puhtauden laatua.

  Aktiivivesi Suomi tuo maahan vedenkäsittelytekniikkaa, jolla vesijohtovesi muutetaan puhdistusvedeksi hyödyntämällä hapen reaktiivisuutta. Tekniikkamme on turvallista, ihmis- ja ympäristöystävällistä. Lisätietoja www.aktiivivesi.fi.

  Tervetuloa,

  Aktiivivesi Suomi

   

  Ravintola Silvoplee
  Toinen Linja 7, 00530 Helsinki